Noi MUNCIM... nu gandim!

Cu toate ca nu dau doi bani pe asa zisa politica din tara asta, nu pot sa fiu complet neutru sau ignorant. Mai mult de atat, sunt usor interesat cand observ cum presa atinge in punctele sensibile ale acestui popor. Un popor care de altfel este in continuare comunist, sau mai bine zis ceausist pana in panzele albe.

Citind presa "economica", asa cum fac in fiecare zi, am dat peste un articol cu trimitere catre mizeria asta:
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/O_zi_de_munca_din_viata_lui_Crin_0_462554340.html

Daca nu vreti sa pierdeti timpul citind, va spun eu pe scurt despre ce este vorba. Acel articol il descrie pe liderul opozitiei, Crin Antonescu, ca pe o persoana lenesa si vine cu tot felul de argumente aratand spre ziua de munca de 4 ore a acestuia.

Asa ca revin la titlul acestui post: Noi muncim, nu gandim. Preferabil vreo 16 ore pe zi daca s-ar putea. Alegatorii TREBUIE sa aprecieze un intelectual dupa VOLUMUL de munca, nu? Ce conteaza calitatea? Ce conteaza ca in lumea reala, competitiva, o persoana poate "produce" in 4 ore mai mult decat o alta persoana in 40?

Toate aceste lucruri sunt irelevante in Romania unde cantitatea conteaza, nu calitatea, timpul "lucrat", nu productivitatea. Si cel mai important: vorbele, nu faptele ;)

Comments

Popular posts from this blog

Mobilitatea Electrica

Miting aviatic

Pretul care te Curenteaza